Ous farcits de caviar

Ingredients

  • 8 ous
  • 15cl. de iogurt natural
  • El suc de una llimona
  • 100 de caviar
  • Sal
  • Pebre negre

4 racions

Elaboració

Bullir els ous i partils per la meitat, treure els rovells i posa'ls en un bol junt amb el iogurt i el suc de llimona.Remena be
fins aconseguir una crema fina. Afegirem el caviar i ho salpebrem al teu gust.
Farcirem las clares d'ou amb aquesta barreja i ho acompanyarem amb qualsevol amanida.

25min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4212 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: