Llenguado meuniere
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 3 llenguados de 200 g cada un, aproximadament (poden ser congelats).
- Una llimona
- Oli d'oliva
- 30 g de mantega
- Sal i farina
3 racions
Elaboració
Salem els llenguados, els enfarinem, els espolsem i els fregim amb oli durant 2 minuts per cada cada banda.
Els posem en una safata engrassada i els ruixem amb suc de la llimona.
Desfem la mantega en una paella i la deixem fer una mica.
Tirem la mantega fosa per sobre de cada llenguado i els fiquem al forn ja calent, durant 10 minuts.
15min
Notes
Aquesta recepta l'he tret del llibre "Cuinar és senzill" de la Montserrat Seguí . És un llibre que jo acostumo a consultar quan tinc qualsevol dubte culinari. És molt recomanable.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2306 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.