Fondue de xocolata

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 rajola de xocolata negre fondant
  • 1 poma
  • 1 plàtan
  • 1 kiwi
  • 1 pera
  • 10 maduixes
  • (tota mena de fruites que us agradin)

Utensilis

Fondue petita per xocolata.

Elaboració

Trossejar la rajola de xocolata i fondre-la al bany maria.Si teniu una fondue petita per xocolata, millor; sinó poseu fer-ho en un caçó
Mentre, netejarem i pelarem les fruites i les trossejarem com vulguem (a rodanxes, a quadrats, llargues, etc...)
Anar posant els trossos de fruita dins la xocolata fins a la meitat, treure'ls i posar-los damunt una safata, dins la nevera, fins que refredin.

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1408 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: