Ametlles garrapinyades
Categoria:
Postres i dolços
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 tassa d'ametlles crues
- 1 tassa de sucre
- 1 tassa d'aigua
Utensilis
Paiella de base gran ó cassola de ferro colat.
cullera de fusta
Elaboració
En un paella de base gran,hi posem les ametlles, el sucre i l'aigua.Coem primer a foc viu,anem remenant tota l'estona, en el moment que l'aigua s'ha evaporat ens queda una altra vegada el sucre i l'ametlla per separat,no deixem de remenar.És en aquest moment que comença a caramel.litzar el sucre i a adherir-se a l'ametlla.Abaixem el foc una mica sense parar de remanar,les ametlles comencen a petar... és senyal que estem acabant.Si veiem que el sucre torna a desfer-se es perquè hi ha masa escalfor,retirem del foc un moment i seguim remenant.Haurem acabat quan tot el sucre s'hagi adherit a les ametlles.
Aboquem les ametlles sobre el marbre i les anem separant si veiem que s'enganxen.
Les deixem refredar i les guardem en un pot ben tancat.
20min
Etiquetes:
Aprofitaré aquesta recepta
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
9071 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Quina pinta..... ben segur que la faré
Hola Fernanda, aquestes gotes, són unes boletes petites de xocolata especials per poder enfornar i no es desfan. Jo les...
Una recepte fantastica, em recorda el que fa la meva mare. Felicitats
Ben segur que si, només hi ha una manera de saber-ho. Gràcies Maria Angels.
Jo el faig iagual, soc una enamorada de l'all i oli.