Ametlles garrapinyades

Ingredients

  • 1 tassa d'ametlles crues
  • 1 tassa de sucre
  • 1 tassa d'aigua

Utensilis

Paiella de base gran ó cassola de ferro colat.
cullera de fusta

Elaboració

En un paella de base gran,hi posem les ametlles, el sucre i l'aigua.Coem primer a foc viu,anem remenant tota l'estona, en el moment que l'aigua s'ha evaporat ens queda una altra vegada el sucre i l'ametlla per separat,no deixem de remenar.És en aquest moment que comença a caramel.litzar el sucre i a adherir-se a l'ametlla.Abaixem el foc una mica sense parar de remanar,les ametlles comencen a petar... és senyal que estem acabant.Si veiem que el sucre torna a desfer-se es perquè hi ha masa escalfor,retirem del foc un moment i seguim remenant.Haurem acabat quan tot el sucre s'hagi adherit a les ametlles.
Aboquem les ametlles sobre el marbre i les anem separant si veiem que s'enganxen.
Les deixem refredar i les guardem en un pot ben tancat.

20min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7529 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!