Batut de fruites confitades

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: ***** 5/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • Un litre de llet.
  • 200 grams de fruites confitades de tot tipus.(Taronja, cirera, meló, carbassa, etc...
  • Unes fulletes de menta.
  • 50 grams de sucre.

4 racions

Utensilis

Una batedora elèctrica. Uns gots o copes de refresc.

Elaboració

Posarem en un pot de batidora elèctrica la llet, el sucre, i les fruites confitades a trossets.
Ho batrem tot amb la batidora elèctrica, i ho posarem a la nevera fins el moment de servir-ho, adornat amb unes fulletes de menta per comensal.

15min

Notes

Ho servirem molt fred.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

927 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!