Crema catalana amb cireres confitades i ametlles caramel·litzades

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:        
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: *** 3/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Crema catalana per sis cassoletes (la trobareu a les meves receptes)
  • 30 cireres vermelles confitades
  • 100 grams de granet d'ametlles
  • 150 grams de sucre

6 racions

Utensilis

Sis cassoletes de terrissa de mida per crema catalana
Un bufador
Una safata metàl·lica amb un paper sulfurat
Un bol de vidre mitjĂ 

ElaboraciĂł

Primerament, en un bol mitjĂ , barregem el granet d'ametlles juntament amb el sucre i ho fiquem damunt el paper sulfurat en la safata per anar al forn, i ho enfornem a 180Âș, tot remenant-ho de tant en tant, fins que tot el conjunt estigui daurat, i ho reservem.
Seguidament, fem la crema catalana com explico a la meva recepta, i un cop feta la repartim en les cassoletes i deixem que refredi una mica.
Quan encara sĂłn tĂšbies, clavem fins a la meitat cinc cireres per cassoleta, ho espolsem amb sucre pel damunt, i amb l'ajud del bufador ho cremem.
Seguidament, espolsem les cremes amb les ametlles caramel·litzades pel damunt i ja les podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Crema catalana amb cireres confitades i ametlles caramel·litzades

Enllaça aquesta recepta:

1093 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!