Crema catalana amb cireres confitades i ametlles caramel·litzades

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Crema catalana per sis cassoletes (la trobareu a les meves receptes)
  • 30 cireres vermelles confitades
  • 100 grams de granet d'ametlles
  • 150 grams de sucre

6 racions

Utensilis

Sis cassoletes de terrissa de mida per crema catalana
Un bufador
Una safata metàl·lica amb un paper sulfurat
Un bol de vidre mitjà

Elaboració

Primerament, en un bol mitjà, barregem el granet d'ametlles juntament amb el sucre i ho fiquem damunt el paper sulfurat en la safata per anar al forn, i ho enfornem a 180º, tot remenant-ho de tant en tant, fins que tot el conjunt estigui daurat, i ho reservem.
Seguidament, fem la crema catalana com explico a la meva recepta, i un cop feta la repartim en les cassoletes i deixem que refredi una mica.
Quan encara són tèbies, clavem fins a la meitat cinc cireres per cassoleta, ho espolsem amb sucre pel damunt, i amb l'ajud del bufador ho cremem.
Seguidament, espolsem les cremes amb les ametlles caramel·litzades pel damunt i ja les podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2035 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: