Vichyssoise

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 75 gr de mantega
  • 500 gr de porros (la part més tendre i blanca)
  • 500 gr de patates
  • 1 l d'aigua o caldo vegetal
  • Sal i pebre blanc
  • 250 ml nata líquida
  • Herbes provençals
  • Reducció de vinagre amb fruits vermells

6 racions

Elaboració

Netegem bé el porros, ja que si ens deixessim una mica de sorra podriem espatllar la crema i la tallem ben petit i el sofregim amb la mantega. Un cop sigui tou i una mica transparent hi afegim les patates tallades a daus i deixem coure uns 5 minuts. Seguidament afegim l'aigua o el caldo i deixem coure durant una mitja hora o fins que la patata sigui una mica tova. Un cop les verdures siguin fetes les triturarem i rectificarem de sal i pebre. Posarem la crema en un bol a la nevera durant almenys dues hores. Quan tinguem la crema freda afegirem la nata líquida i remenarem bè. Una proposta de presentació és servir-la en gotets, empolsinar amb herbes provençals i decorar-ho amb un rajolí de reducció de vinagre amb fruits vermells.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

902 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: