Ou escalfat amb cansalada i patata violeta

Ingredients

  • 1 ou
  • cansalada fumada ibèrica
  • patates violeta
  • sal
  • oli d'oliva

1 racions

Elaboració

Comprarem la cansalada en una porció d'un dit de gruix.
La tallarem a trossets i bullirem un 10 minuts en aigua.
Colarem i passarem a una paella ben calenta i sense oli fins que estiguin torradets.
Bullirem las patates amb pell fins que comprovem amb un ganivet que ja estan cuites.
Les pelarem i tallarem a dauets.
Cubrirem una tassa de cafè amb llet amb film transparent de cuina i hi posarem l'ou.
Farem un farcellet i el posarem al microones que es faci.
Aquí el temps serà segons la potència de cada microones.
Jo amb el meu n'he tingut prou amb 30".
Però segons com es pot arribar fins els 3 minuts.
La primera vegada que es faci val la pena començar amb poc temps i anar pujant fins que veiem que ja està fet.
Emplatarem: posarem l'ou i el salarem i juntarem les patates i la cansalada.
Serviren amb una torradeta per a sucar.

20min

Notes

Es tracta de posar-hi color al plat amb les patates violeta. A més haurem fet l'ou sense oli. Només cal posar-ne una mica a les patates i salar-les.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1100 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Minchas diu:
m'agrada molt aquesta recepta, perquè els colors son tan importants com els sabors
Meri Cuinetes diu:
Senzilla però amb un resultat espectacular.
Per cert la patata on l'has trobat? Jo fa molt que la busco però encara no l'he aconseguit trobar.
Salutacions
Nani Nolla diu:
Hola Meri Cuinetes i minchas 2001,
Les cosses senzilles de vegades són les que millor funcionen.
Les patates les vaig trobar a la Boqueria (una parada petita i plena de xiles i altres condiments).
Una abraçada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!