Bacallà amb carbassó
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						
						
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu 
													Dificultat: Mitjana
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 200 gr de bacallà dessalat i esqueixat
- &00 gr de carbassó tallat a rodanxes
- Una seva mitjana tallada fina
- 4 alls picats
- I branca de julivert tallat petit
- 60 gr de formatge rallat, oli sal i nou moscada
- 150 gr de crema de llet
Elaboració
							Es posa oli en una cassola si tira el bacallà ben escorregut i després els all i el julivert picats es deixa coure tot junt uns minuts.En una altra cassola es couen les seves, s'hi afegeix el cara-baso es cou fins que  s'evapori l'aigua s`hi afegeix el bacallà i la crema de llet i es deixa reduir.
Un cop cuit s'hi posa nou moscada i es posa en una plata de anar al forn es tira el formatge ratllat pel damunt i es gratina
														
 40min
  40min 
 Etiquetes: 
						Bacallà
 
						Etiquetes: 
						Bacallà  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 8813 visites.
 8813 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  
  Bunyols
 Bunyols 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
 
 Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram