Melmelada de pebrot vermell escalivat

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2,5 k de pebrots vermells (escalivats queden en 1 k)
  • 750 g de sucre
  • pots de vidre esterilitzats

Elaboració

Escalivarem els pebrots i un cop nets els posarem en un bol gran.
Hi afegirem el sucre i deixarem reposar un parell d'hores.
S'anirà confitant amb el suc que deixa el pebrot.
Passat el temps ho posarem en una cassola i courem una mitja hora a foc mig.
Tot remenant de tant fins que agafi el punt.
Si la voleu més fina passeu-hi la batedora.
L'abocarem en pots esterilitzats, taparem i els posarem de cap per avall fins que es refredin.
Etiqueterem amb el nom i la data.

Notes

Se serveix en pa amb formatge fresc amb una torrada de pa.
Com aperitiu queda molt bona.


Recepta de cuina de Melmelada de pebrot vermell escalivat
D'un color intens
per Nani Nolla

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2782 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Ramon Civit i Utrilla diu:
provaré de fer-ho, estic segur que m'agradará

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: