Ous al Salmorrejo

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Aragó
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un all rallat
  • Uns trossets de xoriç (xistorra)
  • Sofregit de tomàquet [Veure recepta]
  • Un raig de vi blanc
  • Dos ous
  • Dos talls de llom de porc, tallats ben prims
  • Dos talls de pernil salat (petits)
  • Dues puntes d'espàrrecs petits, de llauna.
  • Oli d'oliva

1 racions

Utensilis

Cassoletes de terrissa individuals.
Uns estalvis

Elaboració

En una cassola de terrissa, fregim amb oli d'oliva: l'all ratllat i uns trossets de xoriç. Seguidament, afegim un cullerot de sofregit de tomàquet, i un raig de vi blanc. Després posem: Els talls de pernil, dos talls de llom salpebrats, esclatem dos ous al damunt, com per fer-los ferrats i dues puntes d'espàrrecs. Ho enfornem a 180º, fins que veiem que tot el conjunt, és ben quallat, i ja ho podrem servir en la mateixa cassoleta, amb uns estalvis a sota.

30min

Notes

Aqquest plat, és bo servir-lho amb pa rodó de pagès.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1368 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: