Macarrons a la Catalana

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Mig quilo de macarrons
  • Una ceba picolada
  • Dod grans d'all ratllats
  • Un pot de tomàquet fregit de mig quilo
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Ví blanc
  • Dues fulles de llorer
  • Mantega
  • Aigua
  • Quatre salsitxes tallades a trossos
  • Tres tires de costella de porc, tallades a trossos menuts
  • Un grapat de pedrers de pollastre
  • 200 grams de carn trinxada de porc ( pasada dues vegades per la trinxadora )
  • Formatge ratllat
  • Una llauna de fuagràs senzill
  • Cent grams de pernil salat, tallat a quadrets

6 racions

Elaboració

En una olla gran, posem: sal, aigua i una mica de mantega. Quan bull, afegim els macarrons i deixem que es coguin, Quan ja són ¨al dente¨, els traiem, els escorrem i els reservem ( cal untar-los amb una mica d'oli, per tal que no s'engantxin ).
En una cassola gran, posem oli d'oliva, i quan és calent, posem a fregir : la costella, les salsitxes, els pedrers, el trinxat de porc, i el fuagràs.
Quan tot plegat és mig fregit, afegim : la ceba picolada, els alls ratllats i el llorer.
Passada una estona, afegim el tomàquet i un raig de ví blanc. Corregim de sal i ho deixem coure. Quan ja és gairebé cuit, afegim el trocets de pernil salat, després de cinc minuts, ja tindrem els macarrons llestos per servir.

1h

Notes

Els podem servir amb formatge ratllat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4896 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: