Cocotxes de bacallà amb romesco, a l'estil de Cambrils

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un quilo de cocotxes de bacallà, dessalades
  • Sis cullerades de salsa romesco ( esà en les meves receptes )
  • Fumet de peix ( està en les meves receptes )
  • Conyac
  • 200 grams de fesols del ganxet, cuits
  • Julivert, molt picolat

4 racions

Utensilis

Una cassola marinera metàlica

Elaboració

En una cassola marinera, posem un bon raig de conyac, i l'encenem.
Quan ja s'ha apagat, afegim el romesco, i el fumet de peix, i anem remenant amb el batedor de varetes. Tot seguit, afegim les cocotxes en cru, i a foc baix, deixem que es coguin uns cinc minuts. Seguidament, posem els fesols, i deixem que cogui tot plegat, cinc minuts més.
A punt de treure-ho a taula, ho espolsem amb el julivert picolat, corregim de sal, si cal, i ja ho podrem servir.

40min

Notes

Si aquesta recepta, l'anomeno a l'estil de Cambrils, és perqué en aquesta població de la Costa Daurada, quasibé tots els restaurants, en el romesco de peix, hi posen fesols del ganxet.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1225 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: