Espàrrecs vestits

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 pot d'espàrrecs blancs
  • 6 llenques de pernil salat tallat prim
  • 6 llenques de pernil dolç tallat prim
  • 2 ous dusos
  • Enciam
  • Salsa mayonesa
  • Olives sense pinyol

6 racions

Elaboració

En una safata hi disposeu l'enciam trinxat més aviat menut
Al damunt poseu els espàrrecs previament enrollats amb les llenques de pernil, fent alternança i entremig de cadascún d'ells, poseu-hi una cullarada de salsa mayonesa.
Ratlleu els ous i els espolseu pel damunt.
Les olives encerclant l'enciam li dónen un punt curiós...

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1407 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: