Patates senzilles

Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 kg de patates per fregir
  • Oli d'oliva o girasol
  • Sal i pebre negre
  • 3 branquetes de julivert picades
  • 6 grans d'all picats

5 racions

Elaboració

Peleu les patates i les talleu de la manera com si anéssiu a fer truita.
Salpebreu-les i quan l'oli sigui ben calent, les poseu a la paella cuidant de remenar-les sovint.
Quan les tingueu fetes, les escorreu damunt de paper de cuina i tot seguit les disposeu en una safata cobrint-les amb els alls i julivert que ja tindreu picats...

30min

Notes

S'han de servir ben calentetes... i si amb les patates hi barregeu ceba tallada a juliana, també queden....


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

748 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: