Patates senzilles

Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 kg de patates per fregir
  • Oli d'oliva o girasol
  • Sal i pebre negre
  • 3 branquetes de julivert picades
  • 6 grans d'all picats

5 racions

Elaboració

Peleu les patates i les talleu de la manera com si anéssiu a fer truita.
Salpebreu-les i quan l'oli sigui ben calent, les poseu a la paella cuidant de remenar-les sovint.
Quan les tingueu fetes, les escorreu damunt de paper de cuina i tot seguit les disposeu en una safata cobrint-les amb els alls i julivert que ja tindreu picats...

30min

Notes

S'han de servir ben calentetes... i si amb les patates hi barregeu ceba tallada a juliana, també queden....


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

915 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: