Arròs, bròquil i mongetes, a l'èstil del Delta

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un bròquil petit
  • Cent grams d'arròs bomba
  • Cent grams de mongetes del ganxet, bullides
  • Tres tires de cansalada de panxeta, sense cotna
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Una ceba picolada

4 racions

Utensilis

Un bol rodó, per fer de motllo per la presentació.

Elaboració

Primer de tot, en un cassó amb aigua i sal, bullim el bròquil. Quan és cuit, el posem en un atuell, i l' axafem amb l'ajut de una forquilla.
A part, bullim l'arròs amb aigua i sal, i quan és cuit, l'escorrem i l'afegim amb el bròquil. Seguidament, afegim les mongetes, i ho barregem tot ben barrejat.
A part, en una paella amb oli d'oliva, fregim la cansalada tallada a trocets, i quan és feta rostillons, la traiem, i la reservem.
Amb una mica de l'oli de fregir la cansalada, fregim la ceba picolada.
Quan ja és fregida, afegim tota la barreja de: bròqui, arròs i mongetes, i ho saltem una mica per la paella. Tot seguit, amb l'ajud de un bol, fem com mitja pilota, i ho desmotllem en el centre del plat. Tot seguit, posem els rostillons de cansalada pel damunt, i ja ho podem servir a taula.

40min

Notes

Aquest plat, el vaig menjar en un restaurant del poble de La Cava, ja fa uns vint anys, i des de llavors, el vaig incorporar a la meva cuina.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3489 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: