Croquetes cremoses de pernil

Ingredients

  • 150 g de pernil del país
  • 150 g de farina
  • 75 g de mantega
  • 500 ml de llet
  • 1 ceba petita
  • Farina, ou i pa ratllat
  • Oli i sal

4 racions

Elaboració

Peleu i piqueu la ceba al minipimer.
Talleu el pernil a daus ben petits.En un cassó amb un raig d'oli, fregiu la ceba a foc susu, procurant que quedi cuita i no agafi color. Afegiu-hi la mantega i després de farina. Renemeu-ho i deixeu-la torrar una mica.
Aboqueu-hi la llet a poc a poc, sense parar de remenar amb una espàtula de fusta, fins que quedi ben espessa.
Afegiu-hi el pernil picat i deixeu-ho coure uns minuts, tot remenant-ho. Deixeu refredar la pasta.
Quan la pasta estigui freda, feu un corró i talleu les croquetes, passeu-les per farina, ou batut i par ratllat.Fregiu-les en abundant oli calent, procurant no posar-ne masses a la paella, val més fer-ho en varies tongades per evitar que es refredi l'oli i s'obrin.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

888 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: