Remenat de verdures amb bolets

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 100 gr. de mongete tendre
  • 100 gr. de pastanaga
  • 100 g. de albergínia
  • 300 grs de bolets variats ( ceps , rovellons , rossinyols , llenegues,…)
  • Sal i pebre
  • Alls tendres
  • 3 ous
  • Torradetes

2 racions

Elaboració

Posem les verdures tallades molt petites en una paella amb una mica d'oli i anem remenant.( 10 minuts ). Fem el mateix, en una altre paella, amb el bolets que saltejem amb els alls tendres tallats petits ( 10 minuts ).
Ho podem fer a l’hora i així el temps total són 10 minuts
Ho juntem tot en una de les paelles , les verdures i els bolets . Hi tirem dos ous i ho anem remanant fins que quedi tots lligat ( tipus remenat )
Ho servim amb unes torradetes

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2871 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: