Conill amb bolets

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 conill d’un Kg ( més o menys )
  • rovellons
  • sal i oli
  • herbes aromàtiques (farigola, llaurer i orenga)
  • tomàquet ratllat i ceba
  • una picada d'all i julivert

4 racions

Elaboració

1. Tallem els bolets a trossos i els netegem sota l'aixeta.
2. En una cassola amb oli, anem rossejant el conill (45 minuts ). Hi afegim una mica de ceba.
3. Mentrestant, passem els bolets per una paella, perquè vagin treient l'aigua.
4. Quan ja s'ha fos la ceba, incorporem el tomàquet ratllat i escampem les herbes per la cassola.
5. Incorporem els rovellons i repartim la picada d'all i julivert. El deixem fent xup xup i cap a taula!

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3695 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: