Conill amb bolets
Categoria:
Carns
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 conill d’un Kg ( més o menys )
- rovellons
- sal i oli
- herbes aromàtiques (farigola, llaurer i orenga)
- tomàquet ratllat i ceba
- una picada d'all i julivert
4 racions
Elaboració
1. Tallem els bolets a trossos i els netegem sota l'aixeta.
2. En una cassola amb oli, anem rossejant el conill (45 minuts ). Hi afegim una mica de ceba.
3. Mentrestant, passem els bolets per una paella, perquè vagin treient l'aigua.
4. Quan ja s'ha fos la ceba, incorporem el tomàquet ratllat i escampem les herbes per la cassola.
5. Incorporem els rovellons i repartim la picada d'all i julivert. El deixem fent xup xup i cap a taula!
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3424 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.