Conill amb bolets

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 conill d’un Kg ( més o menys )
  • rovellons
  • sal i oli
  • herbes aromàtiques (farigola, llaurer i orenga)
  • tomàquet ratllat i ceba
  • una picada d'all i julivert

4 racions

Elaboració

1. Tallem els bolets a trossos i els netegem sota l'aixeta.
2. En una cassola amb oli, anem rossejant el conill (45 minuts ). Hi afegim una mica de ceba.
3. Mentrestant, passem els bolets per una paella, perquè vagin treient l'aigua.
4. Quan ja s'ha fos la ceba, incorporem el tomàquet ratllat i escampem les herbes per la cassola.
5. Incorporem els rovellons i repartim la picada d'all i julivert. El deixem fent xup xup i cap a taula!

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4040 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: