Bledes amb patates i fetge a la planxa

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 bossa de bledes. ( o bé un ram ben net i tallat a trossets).
  • 5 patates mitjanetes.
  • Sal
  • 2 bistecs de fetge de vedella
  • All
  • Julivert

2 racions

Elaboració

Es posen a bullir les bledes i les patates pelades però senceres , uns 20 minuts.
Dorem els bistecs de fetge tres minuts per banda o més si us agrada ben cuit. Afegim l'all i el julibert i al plat.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1052 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: