Calamars farcits "rosita"
Ingredients
- 8 calamars mitjans
- 1 ou dur
- 1 ou
- 100 g d'olives verdes sense pinyol
- 2 cebes
- 4 tomàquets madurs
- 1 gra d'all
- 100 ml de vi blanc
- Oli, sal i julivert
4 racions
Elaboració
Netegeu els calamars, separeu les aletes i les potes i doneu-hi la volta als cossos dels calamars.
En una cassola amb oli, fregiu les cebes picades, abans de que es dorin, afegiu-hi el vi i deixeu-lo evaporar. Després poseu-hi els tomàquets ratllats, el julivert i l'all picats.
Reserveu la meitat del sofregit, el que queda a la cassola, poseu-hi les aletes i les potes picades. Deixeu-ho coure uns 10 minuts. Retireu-ho del foc i piqueu les olives i l'ou dur, afegiu-ho a la salsa de la cassola junt amb l'ou batut.
Amb aquesta preparació, ompliu els calamars 3/4 parts. Poseu-hi un escuradents per tancar-los.
Poseu la salsa reservada amb una mica d'aigua a la cassola amb els calamars. Deixeu-los coure uns 20 minuts, doneu-li la volta a la meitat de la cocció.
Acompanyeu-los amb una tassa d'arròs bullit.
1h
Notes
Compreu calamars que sigui facil donar-li la volta.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
773 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Pero al mejor gusta lo falta suquet.
HOLA JORDI, JO TAMBE LA FAIG IGUAL, PERO PER SOBRE BATU UNA MICA LES CLARES I DESPRES I POSO EL ROVELL AIXI DONA MES COLOR DE...
Son canyes de riu
Hola Sra Fernanda, com ja dic a les notes de la recepta els suc no es posa al flam, s pot veure en un got una abraçada joan
els bolets reservats també han de estar cuits.