Canalons de xampinyons

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Estats Units (EUA) → Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • Plaques de canalons
  • 1 ceba gran tallada a troçets petits
  • 2 porros picats
  • 600 grms. de xampinyons tallats molt petis
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Crema de llet
  • Formatge ratllat fundent
  • Pols de bolets

Elaboració

Bullir la pasta
Sofregir la ceba el porro i els xampinyons, afegir un rajet de crema de llet i formatge ratllat.
Farcim els canalons.
Al moment de servir els calentarem al microones i pel damunt i posaem un rajoli d'oli i pols de bolet

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2727 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: