Caldo verde

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Portugal → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 300 grms. de col verda
  • 1/4 de litre d'oli d'oliva
  • 6 taçes d'aigua
  • 1 ceba grossa
  • 3 dents d'all
  • Sal

4 racions

Elaboració

Posar les 6 taces d'aigua a bullir amb sal, els alls l'oli, la ceba i patata tallat tot petit.
Quant estigui cuit tritura amb la batidora, si quede molt espes afegir una mica mes d'aigua.
Per ultim posar la col verda tallada a juliana molt fina, Deixar coure amb l'olla destapada

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

945 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: