Profiterols amb xocolata calenta
Ingredients
- 125 ml de llet
- 125 ml d'aigua
- 100 g de mantega a trossets
- 150 g de farina
- 5 ous
- Un pessic de sal
- Un pessic de sucre
- 500 ml de nata per muntar
- 200 g de xocolata fondant
- 25 g de mantega
- 200 ml de llet
6 racions
Elaboració
En un cassó poseu a escalfar els liquids, el sucre i la sal i la mantega a trossets. Quan comenci a bullir, tireu-hi la farina de COP i batreu-ho amb força fins que es desenganxi de les parets del cassó.
Aparteu-ho del foc i deixeu-ho refredar una estona, afegiu-hi els ous d'un en un, no posant-hi l'altre fins que el primer estigui ben integrat a la massa i així seguint amb tots.
Poseu la massa dins la màniga pastissera i feu boletes damunt d'una placa de forn folrada amb paper de forn. Pinteu-les amb ou batut i poseu-les al forn a 210ºC amb foc dalt i baix durant 15 a 20 minuts.
Una vegada fredes, obriu-los per la meitat i ompliu.los amb la nata muntada.
En un cassó poseu-hi el xocolata i la llet i desfeu-lo al bany María.
Feu una piramide amb les lioneses i aboqueu-hi la xocolata desfeta per damunt.
Notes
Recordeu, que al posar-hi l'ultim ou, s'ha de batre primer en un plat,i anar-hi posant poc a poc, per si no calgues tot
sencer.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2589 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.