Llom de porc amb salsa de pinyons

Ingredients

  • 8 talls de llom
  • Oli
  • Sal
  • Julivert
  • 1 copeta de conyac
  • 100 grms. de pinyons

4 racions

Elaboració

posar oli a la cassola, fregir el llom per les dos bandes, afegir el conyac.
Mentres es va fen, picar el julivert i els pinyons i afegir a la cassola, deixar 5 minuts i servir

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1113 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: