Peres al vi blanc

Ingredients

  • 4 peres grans i de carn dura (tipus williams etc.)
  • La pell d'una llimona
  • 1/4 de litre de vi blanc
  • 75 grms. de sucre.

4 racions

Elaboració

Pela les peres (deixan la cueta), les posem al casso.Cubrim amb vi blanc i una mica d'aigua, afegim el sucre i la pell de llimona.
Les posem a foc moderat durant 60 minuts aprox.(depen del tipus de pera sera mes o menys temps)
Servir fredes.
Es poden acompanyar de nata muntada o melmelada de fruites del bosc.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3063 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: