Crema de patates

Ingredients

  • 1/2 kgrms. de patates
  • 2 porros
  • 1 ceba petita
  • 50 grms. de mantega
  • 2 ous
  • Sal
  • 4 cullerades de nata liquida

4 racions

Elaboració

Pelar les patates, tallades a daus i posarles a bullir amb 1litre i mig d'aigua i sal.
Afegir la part blanca dels porros tallat a rodanxes i la ceba tallade a plomes.
Deixar coure tapat a foc lent durant 25 minuts.
Passar-ho per la batedora.
Tornar a posar al foc, i afegir la mantega tallada a daus.
Abans de servir la crema, posar al fons de la sopera els rovells barrejats amb la nata, afegir la crema poc a poc, remenant fins que quedi tot ben barrejat.

30min

Notes

Es pot menjar freda o calenta


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1066 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: