Cassola de rap

Ingredients

  • 6oo grms. de rap (pot ser congelat)
  • 200 grms. de cebes
  • 200 grms. de tomaquets
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot verd
  • 4 dents d'all
  • 1/2 kgrm.de patates
  • 1 culleradeta de pebre vermell dolç
  • 1 copa de xeres
  • Sal
  • 6 cullerades d'oli

4 racions

Elaboració

Agafem una cassola de fang i posem l'oli a calentar.
Posem a la cassola la ceba i pebrots tallats a plumes molt fines.
Picar els alls i tomaquets i posem a la cassola.
Deixar fregir lentament, incorporar les patates pelades i tallades a rodanxes gruixudes, afegir el pebre vermell i remenar a poc a poc.
Afegir el xeres i 1/4 de litre d'agua (o brou de peix).
Tapem i deixar a foc lent uns 15 minuts, passat el temps i posem les rodanxes de rap, tapem i deixem 10 minuts mes.
Servir molt calent

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2555 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: