Rotlle de carn picada

Ingredients

  • 600 grms. de carn picada (pot ser de vedella, de porc, o mitad i mitad)
  • 1 ou
  • 1 cullerada de pa ratllat
  • 2 cullerades de farina
  • 1 ceba
  • 2 dents d'all
  • 6 cullerades d'oli
  • Julivert
  • Sal
  • Conyac

4 racions

Elaboració

Posar en un bol, la carn picada, els alls i julivert picats, la sal l'ou batut i el pa ratllat.
Amasem be i formem el rotlle, l'enfarinem i el daurem amb l'oli calent, el reservem.
Amb el mateix oli daurem la ceba tallada fina a foc lent durant 10 minuts.Posem el rotlle de carn i afegim 1/2 copeta de conyac i una mica d'aigua, rectifiquem de sal, tapem la cassola i deixem a foc lent uns 30 minuts, donanli la volta de tant en tant.
Treurem la carn la tallem a rodanxes de 2 dits, acompanyades de la salsa ben calenta.

50min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2400 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Maria Teresa Olivé Climent diu:
Avui he fet el rotlle de carn picada. Boníssim
Enriqueta Ribalta Segarra diu:
Perdona el retard, per agrairte el teu comentari.
Estic contenta que el trobis bo, jo tambe.
Gracies
Salutacions

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: