Rotlle de carn picada
Ingredients
- 600 grms. de carn picada (pot ser de vedella, de porc, o mitad i mitad)
- 1 ou
- 1 cullerada de pa ratllat
- 2 cullerades de farina
- 1 ceba
- 2 dents d'all
- 6 cullerades d'oli
- Julivert
- Sal
- Conyac
4 racions
Elaboració
Posar en un bol, la carn picada, els alls i julivert picats, la sal l'ou batut i el pa ratllat.
Amasem be i formem el rotlle, l'enfarinem i el daurem amb l'oli calent, el reservem.
Amb el mateix oli daurem la ceba tallada fina a foc lent durant 10 minuts.Posem el rotlle de carn i afegim 1/2 copeta de conyac i una mica d'aigua, rectifiquem de sal, tapem la cassola i deixem a foc lent uns 30 minuts, donanli la volta de tant en tant.
Treurem la carn la tallem a rodanxes de 2 dits, acompanyades de la salsa ben calenta.
50min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2702 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Fernanda. Perdona el retard amb contestar. No havia vist el teu comentari. No se que dirte sempre ho faig amb espinac....
Que tal Fernanda,espero que provis les receptes de moniato,la veritat es que estan molt bones. Graçies Salutacions
Hola Teresa. Em fas molt contenta amb el teu comentari. Es la cuina que he vist a casa i la continuo fent. Moltes...
Hola Eulalia Vaig fer el pastis de croissants i em va quedar bonissim Es molt façil i per un sopar es fantastic El...
Moltes gracies Eulalia i Quim