Amanida de bacallà amb favetes, i vinagreta de verduretes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 grams de bacallà esqueixat, dessalat
  • Favetes babi, congelades,( 300 grams)
  • Mig pebrot verd
  • Mig pebrot vermell
  • Una ceba pelada
  • 200 grams, de mongetes de Santa Pau, cuites
  • La meva vinagreta,( està en les meves receptes
  • Deu cogombrets en vinagre
  • Dues fulles de llorer
  • Sal
  • Aigua

4 racions

Elaboració

Primer de tot, en un cassó amb aigua, posem: les favetes, un polsim de sal,mitja ceba, i les dues fulles de llorer, a bullir. Quan les favetes són cuites, les escorrem, i les fiquem en un bol, i les reservem.
A part, agafem el bacallà, i un cop dessalat al nostre gust, l'esqueixem ben menut, i el barregem amb les favetes.
A part, en un bol, muntem la vinagreta, tal com explico a la meva recepta. Seguidament, picolem els dos tipus de pebrot, en brunoise ben menuda, i ho afegim a la vinagreta, juntament amb les mongetes de Santa Pau, i els cogombrets ben picolat.
Seguidament, ho barrejem tot plegat, i amb aquesta vinagreta de verduretes, amanim el bacallà i les favetes, i ja les podem servir en un plat per cada comensal, i les traiem a taula.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

749 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: