Pastes a la xocolata i panses

Ingredients

  • 150 grms. de xocolata negra
  • 200 grms de melindros o similar
  • 100 grms. de panses sense pinyol
  • 50 grms. d'ametlla torrada
  • 50 grms d'avellanes torrades
  • 1 cullerada de mantega
  • Ron

4 racions

Elaboració

Remullem les panses amb el ron durant 60 minuts i escorreules
Fondre la xocolata al bany maria, amb la mantega i 2 cullerades d'agua
Afegir les panses, les avellanes i ametlles picades i barrejar be.
Posem aquesta crema damunt dels melidros i deixem a la nevera 60 minuts.
Tallem cada melindro en 2ó 3 trossos i els posem amb capsules de paper rissat.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

907 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: