Croquetes de carabaso i formatge

Ingredients

  • Mantega 1oo grams.
  • Sal
  • 1 carabaso ratllat
  • Formatge cremos ratllat
  • 5 cullerades de farina
  • 300 c.c. de llet
  • 1 ou
  • Pa ratllat

5 racions

Elaboració

Ratllem el carabaso el salem i el posem 2 minuts al microones, el posem al colador perque tregui tota l'aigua de vegetacio.
En una paella i posem la mantega, la farina deixem que coure una mica i afegim la llet tot remenant, quant agafi cos i posem el carabaso, donem unes voltes i per ultim formatge ratllat al gust(queden molt cremoses com mes formatge si posi)
Deixem refredar i formem les croquetes, les pasem per farina de blat ou batut i pa ratllat.
Fregir amb abundant oli i ben calent

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1426 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: