Croquetes de carabaso i formatge

Ingredients

  • Mantega 1oo grams.
  • Sal
  • 1 carabaso ratllat
  • Formatge cremos ratllat
  • 5 cullerades de farina
  • 300 c.c. de llet
  • 1 ou
  • Pa ratllat

5 racions

Elaboració

Ratllem el carabaso el salem i el posem 2 minuts al microones, el posem al colador perque tregui tota l'aigua de vegetacio.
En una paella i posem la mantega, la farina deixem que coure una mica i afegim la llet tot remenant, quant agafi cos i posem el carabaso, donem unes voltes i per ultim formatge ratllat al gust(queden molt cremoses com mes formatge si posi)
Deixem refredar i formem les croquetes, les pasem per farina de blat ou batut i pa ratllat.
Fregir amb abundant oli i ben calent

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1474 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: