Pasta de full farçidade carn i fruits secs
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Crestes
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Massa fresca de pasta de full (la trobareu al supermercat)
- 250 grms. de carn de llonganisa (sense budell)
- 2 ous
- 1 ceba mitjana
- 8 prunes seques sense pinyol
- 20 grms.d'anous pelades
- 20 grms de pinyons
- Sal
- Oli d'oliva
6 racions
Elaboració
Posar a la cassola oli quant estigui calent i posem la ceba, tallada fina, deixem que dauri i afegim la carn, tapem i deixem 10 minuts, destapem i deixem 5 minuts mes.
Retirem del foc i afegim les prunes tallades , els fruits secs i un ou batut, remenem i tornem a posar al foc, molt suau fins que quedi una pasta cremosa.
Deixem refredar.
Extenem la pasta de full, amb un vas fem redones i les farçim .
Amb una forquilla tanquem.
Els pintem amb ou batut i enfornem, fins que estiguin daurats.
40min
Etiquetes:
Pasta de full de carn i fruits secs
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1456 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Fernanda. Perdona el retard amb contestar. No havia vist el teu comentari. No se que dirte sempre ho faig amb espinac....
Que tal Fernanda,espero que provis les receptes de moniato,la veritat es que estan molt bones. Graçies Salutacions
Hola Teresa. Em fas molt contenta amb el teu comentari. Es la cuina que he vist a casa i la continuo fent. Moltes...
Hola Eulalia Vaig fer el pastis de croissants i em va quedar bonissim Es molt façil i per un sopar es fantastic El...
Moltes gracies Eulalia i Quim