Pizza amb pasta de full

Ingredients

  • 1 làmina de pasta de full rectangular
  • 1 ceba
  • 4 tomàquets madurs
  • 100 g de bacó tallat a trossets
  • 2 salsitxes de franfurt
  • Olives negres
  • Oli i sal
  • Orenga
  • Formatge ratllat emmental

4 racions

Elaboració

Estireu una mica la pasta de full. Feu-li un marc d'un cm tot al voltant amb la punta d'un ganivet.
En un cassó amb una mica d'oli, feu un sofregit amb la ceba picada fina, quan estigui tova, poseu-hi el bacó.
Deixeu-ho coure una estona més. Afegiu-hi el tomàquet ratllat, deixeu-ho coure fins que perdi l'aigua del tomàquet. Poseu-hi una mica d'orenga i remeneu-ho tot.
Aboqueu-ho damunt de la pasta de full, que no arribi al marc, ja que aquest al no tenir pes, pujarà més.
Poseu-hi les rodanxes de salsitxes per damunt de tot, ben escampades.
Escampeu-hi el formatge ratllat i per últim les olives.
Poseu-ho al forn a 200ºC durant 20 minuts, passats aquest gratineu-la per que es quedi daurada per damunt.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2186 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: