Crema de nata

Ingredients

  • 1 litre de nata liquida
  • 100 grms. de sucre more mes 75 grms per torrar
  • 6 rovells d'ou
  • 1 vaina de vainilla

4 racions

Elaboració

Encendrem el forn a 150º
Calentem la nata amb la vainilla, quant comenci a bullir, la retirem del foc la tapem i deixem reposar 15 minuts.
Retirem la vainilla.
Barrejem en un bol els rovells i el sucre, afegim a la nata i batem (amb batidor manual)
Posem la crema en 4 bols (que puguin anar al forn)
Els posem a coure al bany maria uns 30 minuts.
Els deixem refredar.
Al moment de servir posem sucre pel damunt i el cremem .

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

952 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: