Amanida de pasta a la genovesa

Ingredients

  • 300 grms. de pasta la que mes agradi , jo la faig amb farfales (llaços grans)
  • 4 tomaquets, pelats i sense llavors tallats ( tambe es poden posar tomaquets xerris)
  • 1 grapat d'olives negres d'arago
  • 250 grms, de gambetes pelades
  • Salsa de pesto

4 racions

Elaboració

Bullim la pasta al dente.
Bullim 2 minuts les gambetes, les pasem al bol de pasta, posem les olives i tomaquets.
Amanim amb la salsa de pesto.
Servir fred

15min

Notes

Si no voleu fer la salsa la podeu comprar prepara ( la de la marca Alfredo que venen al ldl, esta força be.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1194 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: