Amanida de pasta a la genovesa

Ingredients

  • 300 grms. de pasta la que mes agradi , jo la faig amb farfales (llaços grans)
  • 4 tomaquets, pelats i sense llavors tallats ( tambe es poden posar tomaquets xerris)
  • 1 grapat d'olives negres d'arago
  • 250 grms, de gambetes pelades
  • Salsa de pesto

4 racions

Elaboració

Bullim la pasta al dente.
Bullim 2 minuts les gambetes, les pasem al bol de pasta, posem les olives i tomaquets.
Amanim amb la salsa de pesto.
Servir fred

15min

Notes

Si no voleu fer la salsa la podeu comprar prepara ( la de la marca Alfredo que venen al ldl, esta força be.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1135 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: