Amanida de bacallà

Ingredients

  • 500 g de bacallà dessalat i esmicolat
  • 250 g de pèsols
  • 2 pastanagues
  • 1 capdell d'enciam
  • 2 ous durs
  • 2 pebrots vermells de llauna
  • Olives verdes sense pinyol
  • Mostassa, julivert
  • Sal i maionesa

4 racions

Elaboració

En un bol, poseu-hi el bacallà, afegiu-hi els pèsols bullits, les pastanagues tallades a trossets i també bullides, el capdell tallat a juliana petita, els pebrots a trossets i les olives partides per la meitat. Barregeu-ho tot bé.
En un bol petit barregeu maionesa i mostassa, Amaniu-la amb aquesta berreja.
Col·loqueu tota la ensalada dins d'una safata, doneu-li forma allargada, empolseu-la amb el julivert picat.
Talleu els ous durs en discos i poseu.los al voltant de l'amanida

1h

Notes

Recordeu apretar amb les mans el bacallà, ja que porta molta aigua i sortiria per la safata


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2713 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: