Amanida de bacallà
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera
estiu
tardor
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 500 g de bacallà dessalat i esmicolat
- 250 g de pèsols
- 2 pastanagues
- 1 capdell d'enciam
- 2 ous durs
- 2 pebrots vermells de llauna
- Olives verdes sense pinyol
- Mostassa, julivert
- Sal i maionesa
4 racions
Elaboració
En un bol, poseu-hi el bacallà, afegiu-hi els pèsols bullits, les pastanagues tallades a trossets i també bullides, el capdell tallat a juliana petita, els pebrots a trossets i les olives partides per la meitat. Barregeu-ho tot bé.
En un bol petit barregeu maionesa i mostassa, Amaniu-la amb aquesta berreja.
Col·loqueu tota la ensalada dins d'una safata, doneu-li forma allargada, empolseu-la amb el julivert picat.
Talleu els ous durs en discos i poseu.los al voltant de l'amanida
1h
Notes
Recordeu apretar amb les mans el bacallà, ja que porta molta aigua i sortiria per la safata
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2713 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.