Sopa freda de pebrots

Ingredients

  • 2 pebrots vermells escalibats
  • 1 ceba
  • 4 tomaquets molt madurs
  • La molla de 2 llesques de pa
  • 1 pastanaga
  • Oli
  • Sal
  • 1/4 de litre d'aigua molt freda.

4 racions

Elaboració

Triturar tot, que quedi ben fi

10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1557 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: