Crema de marisc, amb arròs

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos litres de fumet de peix,( està en les meves receptes)
  • 150 grams, d'arròs bullit
  • Aigua
  • Sal
  • 150 grams, de vianda de musclos ( sense closca)
  • 200 grams, de gambes pelades, congelades
  • Sis gambots congelats,( carabineros)
  • Oli d'oliva
  • Unes gotes d'Absenta, Pastis, Pernod, etc...
  • Un raig de coñac
  • Maizena,( si cal)

4 racions

Elaboració

Primer de tot, posem una cassó amb aigua i sal en el foc. Quan l'aigua arrenca a bullir, afegim l'arròs, i quan és al "dente", el refredem, i el reservem.
A part, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim: els gambots, les gambes, i els musclos. Seguidament, ho flamegem amb un raig de coñac, i ho reservem.
A continuación, amb l'ajud d'un Ganivet, picolem: la carn dels gambots, les gambes, i els musclos, i ho reservem. Seguidament, aixafem en un morter, els caps dels gambots, i els posem en un cassó a coure, juntament amb el fumet, i unes gotes del liquor que sigui, absenta, etc...Quan tot plegat, ha bullit uns deu minuts, ho passem pel colador xinès, i ho posem en el cassó, hon acabarem de fer la crema de marisc.
Afegim: l'arròs bullit, els gambots, les gambes, i els musclos, i deixem que cogui tot plegat, uns deu minuts més. Corregim de sal, i si queda massa líquida, sempre podem afegir-hi una mica de Maizena desfeta, amb aigua freda, fins aconsseguir l'espessor desitjada.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1527 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: