Amanida variada de tonyina

Ingredients

  • 1/2 kgm. de pesols bullits
  • 1 pebrot vermell escalibat o bullit(si es aixi es pela i es talla a daus)
  • Abundant tonyina
  • Oli d'oliva
  • 2 ous durs tallats a quarts
  • Un grapat d'olives negres
  • 2 tomaquets per amani tallades a quarts
  • 1 ceba tendra tallada a rodanxes molt fines
  • 1 potet de panis

4 racions

Elaboració

Posem els pesols,panis i tonyina en un bol o plata
Tallem el pedrot a daus, afegim a la plata pel damunt i posem les rodanxes de ceba.
Al voltant els ous i tomaquets.
Amanim amb l'oli d'oliva i adornem amb les olives

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1396 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: