Pollastre a la llimona estil xines

Ingredients

  • 500 g de filets de pollastre
  • 4 cullerades de farina
  • 1 ou
  • 1 llauna de cervesa freda
  • Oli, sal i pebre
  • Salsa
  • 250 ml de caldo
  • 1 cullerada de maizena
  • 1 cullerada de salsa de soja
  • 1 cullerada de vinagre de poma
  • Suc de llimona
  • 4 cullerades de sucre
  • 1 llimona per decorar

4 racions

Elaboració

Salpebreu els trossos de pollastre.
En un bol, poseu-hi la farina, sal i pebre i la cervesa a poc a poc sense deixar de remenar perquè no es facin grumolls. Afegiu-hi l'ou i seguiu remenant-ho.
En una paella amb oli, fregiu el pollastre passat per la tempura. Una vegada fregit, poseu-lo damunt de paper de cuina i reserveu-lo.
En un cassó, poseu-hi el caldo, el suc de llimona, la salsa de soja i el sucre. Desfeu la maizena amb el vinagre i incorporeu-ho al cassó. Poseu-lo al foc i sense parar de remenar fins que espessi una mica.
Poseu el pollastre en una safata de servir tallat a tires i la salsa per damunt.
Decoreu-ho amb rodanxes de llimona pels costats.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2189 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: