Pastis de creps amb pernil i xampinyons

Ingredients

  • 400 gms. de xampinyons
  • 10 talls de formatge cremos
  • 8 talls de pernil dolç
  • 1 ceba
  • 1/2 litre de salsa beixamel
  • Formatge ratllat
  • Oli, sal
  • Creps
  • 400 ml. de llet
  • 250grms. de farina
  • 3 ous
  • 50 grms. de mantega
  • Sal

4 racions

Elaboració

Per fer les CREPS, barrejem la farina amb la llet 25 gms. de mantega desfeta, els ous batuts i un xic de sal.
Deixem reposar a la nevera 30minuts.
Desfem la mantega a la paella i anem posant, 4 cullerades de la pasta fins cobrir el fons de la paella, daurem per les dues bandes (surten 12 creps grans)
Tallem els xampinyons un cop nets a talls fins els ofegem junt amb la ceba picada i un xic de sal.
Treiem l'oli i els barregem amb 4 cullerades de beixamel.
Posem 2 creps en una plata de forn, cubrim amb xampis damunt una crep, 2 talls de pernil dolç i 2 talls de formatge.
Repetim fins acabar amb els ingredients, acabem amb un crep.
Cubrim amb la beixamel, posem formatge ratllat i gratinem al forn.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1420 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: