Macarrons vegetarians
Aquesta és una versió de macarrons que no inclou carn ni peix. Igual penseu "quina porqueria els macarrons aquests", però us puc assegurar que queden bons.
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250g. de Macarrons
- Tomàquet fregit
- 1 pot de Llenties en conserves
- 3/4 de litre d'Aigua
- All en pols
- Sal
- Oli
3 racions
Utensilis
Passa-purés
Elaboració
1. En una olla poseu aigua a bullir, i quan arrenqui al bull poseu els macarrons. Deixeu-los bullir durant 10 o 15 minuts.
Si voleu podeu afegir-hi sal però feu-ho just quan comença a bullir.
En el meu cas no li'n poso.
2. Mentre els macarrons van bullint, passeu les llenties per un colador per treure'n el líquid de conserva i passeu-les per un passa-purés.
Podeu triturar-les però ens interessa que quedin consistents i ens les poguem trobar.
3. Quan els macarrons hagin bullit, passeu-los per un colador de verdures i tireu aigua freda per aturar la cocció. Reserveu-los.
4. En una paella amb oli, refregireu les llenties. Si deixen anar quelcom de líquid, deixeu que s'evapori. Poseu all al vostre gust, i de seguida poseu el tomàquet fregit. Quan estigui tot ben integrat, retireu-ho del foc.
5. Per emplatar, poseu els macarrons al plat i a sobre poseu la salsa que heu estat sofregint.
25min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2312 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.