Pomada menorquina

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Menorca
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1/3 de Gin Xoriguer
  • 2/3 de suc de llimona natural

Elaboració

Barregeu els ingredients. Molt important: s'ha de servir molt freda però sense gel.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7828 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Montserrat Bosch Masdeu diu:
Aixo es similar al Gin Fish,i es molt refrescant a part de bo

Afegir comentari
 

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: