Pollastre al forn a les herbes provençals

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 Cuixes de Pollastre
  • 8 Contra-cuixes de Pollastre
  • 1 Ceba
  • 1 Got de Vi Blanc
  • Herbes Provençals
  • Comí Mòlt
  • Curri
  • Pebre blanca
  • Sal
  • Oli
  • Crema de vinagre de Mòdena

6 racions

Elaboració

1. En una safata de forn poseu un raig d'oli i el pollastre. Llavors, poseu totes les espècies, la ceba picada prèviament, la crema del vinagre i el vi, i ho deixeu una hora que vagi agafant gust.
2. Passada aquesta hora, poseu la safata dins el forn que haureu escalfat a 200ºC amb calor a dalt i a baix durant aproximadament 60 minuts, i aneu donant voltes al pollastre a intervals.

2h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1495 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!