Pollastre al forn a les herbes provençals

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 Cuixes de Pollastre
  • 8 Contra-cuixes de Pollastre
  • 1 Ceba
  • 1 Got de Vi Blanc
  • Herbes Provençals
  • Comí Mòlt
  • Curri
  • Pebre blanca
  • Sal
  • Oli
  • Crema de vinagre de Mòdena

6 racions

Elaboració

1. En una safata de forn poseu un raig d'oli i el pollastre. Llavors, poseu totes les espècies, la ceba picada prèviament, la crema del vinagre i el vi, i ho deixeu una hora que vagi agafant gust.
2. Passada aquesta hora, poseu la safata dins el forn que haureu escalfat a 200ºC amb calor a dalt i a baix durant aproximadament 60 minuts, i aneu donant voltes al pollastre a intervals.

2h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3607 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: