Melmelada de préssec

Ingredients

  • Préssecs
  • Sucre

Elaboració

pelar i tallar els préssecs.
pesar-los i per cada quilo de préssec posar-hi 750 grs de sucre
posar-ho al foc i quan estigui cuit triturar-ho i posar-ho novament a foc lent uns 20 minuts remenant-ho de tant en tant perquè no s'enganxi
deixar-ho refredar i posar-ho en pots de conserva ben tapats i bullir-los 15 minuts al bany maria

Notes

pel bany maria : posa els pots en una olla alta que els pots quedin tapats per l'aigua i embolica cada pot amb roba perquè entre ells no es donin cops quan bullin i no es trenquin


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5307 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Joana M Garcés Riera diu:
Hola;
Et voldria fer un suggeriment, la pectina, l'any pasat la vaig descobrir per fer confitures i és una passssada!!!
Les confitures se fan amb 10 minuts!! de veritat.
A més pot cercar per internet la quantitat de propietats beneficioses que té per la salut la pectina.

Una abraçada de Joana m.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: