Pollastre arrebossat amb espècies
Categoria:
Carns
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 4 pits de pollastre sense os
- 1 cullerada de pebre vermell dolç
- 1 cullerada de comí
- 8 cullerades de pa ratllat
- 1 ó 2 ous
- 1 tassa d'oli d'oliva
- Sal
4 racions
Elaboració
Tallar els pits de pollastre a trossos de 2-3 cm. d'amplada i salar.
En un plat fons, barrejar el pa ratllat amb les espècies (pebre vermell dolç i comí). Batre els ous en un bol.
Passar els trossos de pollastre per l'ou, escórrer i passar pel pa ratllat. Arrebossar bé, prement amb les mans per tal que l'arrebosat quedi ben enganxat.
Escalfar l'oli en una paella sense deixar que fumegi i fregir el pollastre fins que estigui ben daurat. Retirar i deixar escórrer un moments sobre paper de cuina abans d'emplatar.
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
10846 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.