Pollastre arrebossat amb espècies
Categoria:
Carns
Dificultat: Inexperts

Ingredients
- 4 pits de pollastre sense os
- 1 cullerada de pebre vermell dolç
- 1 cullerada de comí
- 8 cullerades de pa ratllat
- 1 ó 2 ous
- 1 tassa d'oli d'oliva
- Sal
4 racions
Elaboració
Tallar els pits de pollastre a trossos de 2-3 cm. d'amplada i salar.
En un plat fons, barrejar el pa ratllat amb les espècies (pebre vermell dolç i comí). Batre els ous en un bol.
Passar els trossos de pollastre per l'ou, escórrer i passar pel pa ratllat. Arrebossar bé, prement amb les mans per tal que l'arrebosat quedi ben enganxat.
Escalfar l'oli en una paella sense deixar que fumegi i fregir el pollastre fins que estigui ben daurat. Retirar i deixar escórrer un moments sobre paper de cuina abans d'emplatar.
45min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7454 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
M'agrada aquesta recepta!! Probaré de fer-la també sense el bitxo i així també en menjarà el meu fill que té 3 anyets....
Doncs de salseta en va sobrar... i un altre dia barrejada amb un arròs blanc va quedar un acompanyament deliciós!!
Ostres... piononos!! Jo els vaig tastar a Granada i son deliciosos!! mmmmmmmm :-)
Doncs m'han sobrat oblees i vull fer un farcit amb ceba sofregida, tonyina i pebrots del piquillo. Si queden bones penjo la...
Ostres... sí que han de ser bones sí. Però ha de ser molt difícil passar-les per ou batut i fregir-les sense que es...