Diverses dip-salses, amb mato per mullar pals de verdures

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Salsa rosa:

  • Formatge mató
  • 1 cullerada de puré de tomàquet o quètxup
  • 1 pessic de pebre vermell
  • 1 cullerada de brandi o whisky.

Salsa de curri:

  • Formatge mató
  • Curri al gust
  • Una mica de gingebre
  • Una mica de sal i pebre.

Allioli:

  • Formatge mató
  • 2 dents d'all picats en el morter
  • 1 rovell d'ou
  • A poc a poc afegeix oli d'oliva fins que s'hagi format una massa cremosa.
  • Pebre.

Salsa picant:

  • Formatge mató
  • 1 cullerada de tàperes picades, cogombres
  • Unes quantes herbes picades
  • Sal i xili al gust.

Amb llimona:

  • Formatge mató
  • Suc de llimona o llima
  • Closca ratllada de llimona o llima
  • Sal i pebre.

1 racions

Elaboració

Salsa rosa:

Barreja tots els ingredient fins a obtenir una salsa ben fina.

Salsa de curri:

Barreja tots els ingredient fins a obtenir una salsa ben fina.

Allioli:

A poc a poc afegeix oli d'oliva fins que s'hagi format una massa cremosa.
Pebre.

Salsa picant:

Barreja tots els ingredient fins a obtenir una salsa ben fina.

Amb llimona:

Barreja tots els ingredient fins a obtenir una salsa ben fina.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1736 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Maria Teresa Olivé Climent diu:
molt bones totes

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: