Pastis de rap i gambes amb salsa de whisky

Ingredients

  • 8 talls de rap
  • 12 gambes
  • 7 ous
  • 250 ml de crema de llet
  • Whisky
  • Sal, pebre, no moscada i pa ratllat
  • Salsa
  • 6 cullerades de maionesa
  • 100 ml de crema de llet
  • 2 cullerades de whisky
  • 2 cullerades de caviar

6 racions

Utensilis

Motlle de plum cake

Elaboració

Poseu oli en una paella i fregiu-hi el rap i les gambes. Ho salpebreu. Quan estigui cuit (5 minuts), ho regueu amb un raig de whisky. Aparteu les gambes.
En el vas de la picadora poseu-hi el rap, els ous, la crema de llet i la nou moscada i ho tritureu tot.
En un motlle de cake, hi coureu el pastís, primer unteu-lo amb margarina i empolseu-lo amb pa ratllat. Seguidament hi aboqueu part del batut, després una capa de gambes pelades i la resta del batut. L'enforneu uns 45 minuts a 170ºC.
El tombeu damunt d'una safata plana, ha de quedar com un flam. Pel damunt hi aboqueu la salsa de whisky que consisteix a batre tots els ingredients per la salsa.
Es serveix per damunt o en salsera apart.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

840 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!