Conill amb cervesa

Ingredients

  • 1 conill tallat a trossos
  • 2 cebes grosses
  • 2 grans d'all
  • 1 pastilla de caldo de pollastre
  • 2 cullerades de tomàquet triturat
  • 1 llauna de cervesa
  • 1 cullerada de farina
  • Farigola, sal i pebre

6 racions

Elaboració

Talleu les cebes en juliana i piqueu els alls.
Calenteu oli en una cassola, salpebreu els trossos de conill i daureu-los. Reserveu-los.
A la mateixa cassola i oli, sofregiu-hi la ceba i els alls. Quan agafin una mica de color, poseu-hi la farigola i el tomàquet. Deixeu-ho coure una mica. Poseu-hi la farina, deixeu-la coure uns 2 minuts i aboqueu-hi la cerveza. Remeneu-ho.
Poseu-hi el conill i deixeu-ho coure 30 minuts, donant-li la volta als 15 minuts tapat i sacsajant la cassola de tant en tant.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3243 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

2 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amic Joan R. Carbonell, sabies
Quim Lleonart diu:
Amic Joan R. Carbonell, sabies que quan fem receptes tan amb cervesa com amb cava, les dues vegudes no redueixen, sinó al contrari, que el carbònic que porten ajuden a coure més bé les carns?. Això és un detall que he pogut comprovar jo mateix en les meves receptes. Rep una abraçada. Quim Lleonart.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: